Ben je als ondernemer in de bouw benieuwd of je alle functionaliteiten van Exact bouw7 optimaal benut? Kies dan voor de Health Check. Een consultant neemt de huidige processen onder de loep en adviseert over verbeteringen aan de hand van mogelijkheden die Exact bouw7 biedt. Op basis van een checklist voert de consultant een uitgebreide scan uit op de inrichting en het gebruik van Exact bouw7. Afsluitend aan het consult wordt er een vrijblijvend adviesrapport opgemaakt en aangeboden.

De belangrijkste voordelen:

+ Zekerheid van optimaal gebruik

+ Inzicht in verbeteringen

+ Optimalisatie van proces

+ Uitbreiding van kennis

+ Up-to-date met nieuwste functionaliteiten

Op deze Health Check zijn de Algemene voorwaarden van toepassing van toepassing.

Waarop doen we een check?

Algemene gegevens

+ Licentie

+ Gebruikers

+ Rechten

+ Koppelingen

Inrichting financiƫle stamgegevens

+ Grootboekrekeningen en classificaties

+ BTW - codes

+ Dagboeken

+ Betalingscondities

+ Instellingen

Inrichting projectadministratie

+ Projecten

+ projectbewaking

+ Medewerkers

+ Uurtarieven

+ Planning

Inrichting Inkoop

+ Werken met verplichtingen

+ Contractmodule

+ Inkoopfacturatie + fiattering

Inrichting verkoop

+ Offertes

+ Facturen

Ben je geĆÆnteresseerd of heb je een vraag over dit consult? Neem dan contact op met onze support medewerkers via de live chat, of stuur een mail naar vragen@bouw7.nl of consultancy@bouw7.nl

Heb je liever telefonisch contact? 085-401 8377