Wanneer je in je bestaande materialenlijst in Exact bouw7 wijzigingen zoals bijvoorbeeld prijsveranderingen wilt doorvoeren, kun je dit op de volgende 3 manieren doen.

In bulk wijzigen

De eerste optie is om de materialen te selecteren door middel van de checkbox en vervolgens op 'In bulk wijzigen' aan te klikken.

Hierna krijg je een popup en kun je de volgende types direct aan passen.

Btw tarief

Grootboeknummer

Leverancier

Status

Type

Excel

De andere optie is om, wanneer je je materialen middels een Excel-bestand hebt geïmporteerd in Exact bouw7, je lijst in Excel aan te passen en vervolgens opnieuw te importeren in Exact bouw7. Wanneer het artikelnummer gelijk blijft worden de bestaande materialen overschreven door je nieuwe lijst. Wil je materiaal dat je niet meer gebruikt ook niet meer in de lijst zien? Zet deze materialen dan op 'Inactief', verwijder deze niet.

Hoe je een lijst met materialen vanuit Excel importeert lees je hier.

Per materiaal

De laatste optie is om het materiaal te bewerken. Dit doe je door rechts op het potloodje te klikken.

Hierna kun je in het detail scherm de nodige aanpassingen doorvoeren.

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: materiaal, aanpassen, materialen, update, updaten, prijzen, veranderen, meerdere