In deze serie laten we je aan de hand van video's zien hoe jij je goed kunt voorbereiden op de komst van 1 van onze consultants.

Wil je direct doorgaan naar een specifieke aflevering? Klik dan hieronder op de aflevering die je graag wil zien.

Afl. 1 Organisatie instellingen

Afl. 2 Medewerkers

Afl. 3 Materieel

Afl. 4 Materiaal

Afl. 5 Rechten

Afl. 6 Contact

Afl. 7 Offerte / Project

Aflevering 2. Medewerkers

In de 2e aflevering van deze onboarding serie laat ik je zien hoe je medewerkers kan aanmaken en daarmee ook direct een login kan creƫren voor de medewerkers.

Ben je klaar voor de volgende aflevering? Klik dan hier om door te gaan.

Wil je de vorige aflevering nog een keer kijken? Klik dan hier om terug te gaan.

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer Success Team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: onboarding, materialen, materiaal, materieel, contacten, contact, rechten, medewerkers, medewerker, aanmaken, video uitleg, uitleg, consultant, consult.