In deze serie laten we je aan de hand van video's zien hoe jij je goed kunt voorbereiden op de komst van 1 van onze consultants.

Wil je direct doorgaan naar een specifieke aflevering? Klik dan hieronder op de aflevering die je graag wil zien.

Afl. 1 Organisatie instellingen

Afl. 2 Medewerkers

Afl. 3 Materieel

Afl. 4 Materiaal

Afl. 5 Rechten

Afl. 6 Contact

Afl. 7 Offerte / Project

Aflevering 7. Offerte / Project

In de 7e aflevering van de onboarding serie behandelen we offerte en project.

Onderstaand vind je begeleidende handleiding(en)

Wil je de vorige aflevering nog een keer kijken? Klik dan hier om terug te gaan.

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer Success Team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: onboarding, materialen, materiaal, materieel, contacten, contact, rechten, medewerkers, medewerker, aanmaken, video uitleg, uitleg, consultant, consult, project, offerte aanmaken.