Het is nu mogelijk om een bladwijzer aan te maken binnen je bouw7 omgeving. Dit wordt per gebruiker opgeslagen. Om te beginnen stel je de pagina samen waarvan je een bladwijzer wil maken. Dit kun je bijvoorbeeld doen aan de hand van de in te stellen filters in een overzicht van facturen. Vervolgens klik je rechtsboven op het label icoontje.

Hierna krijg je een overzicht van de al eerder opgeslagen bladwijzers en kun je er voor kiezen om je pagina om te zetten in een bladwijzer. Klik dan op +Bladwijzer aanmaken

Geef de bladwijzer een naam en selecteer de zichtbaarheid.

Prive: de bladwijzer wordt alleen getoond op het account waar jij in werkt.

Eigen afdeling: De bladwijzer wordt alleen getoond in de afdeling waar jij als gebruiker in zit.

Wanneer je alles hebt ingevuld klik je op Aanmaken en kun je gebruik maken van de bladwijzers.

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: Bladwijzers, instellen, filters, opslaan, sneller werken, pagina,