De KAM module zorgt ervoor dat je de mogelijkheid hebt om formulieren, dagboeken en lijsten op te stellen voor elk project. Deze module kun je indelen in de volgende hoofdstukken.

• Dagboeken

• Toolbox meetings

• Problemen (voorbeeld: Ongeval op de werkplaats)

• Risico's (bijvoorbeeld: een elektriciteitskabel hangt los, brandgevaar)

• Inspectieformulieren

Ga naar Instellingen > KAM om de formulieren op te stellen.

De KAM-pagina is onderverdeeld in 4 tabbladen en te vinden via Account > Instellingen > KAM.

Let op: alleen de organisatie admin kan de KAM-omgeving inrichten. Zodra de KAM-module is geactiveerd kun je de KAM omgeving in je webomgeving van Exact Online Bouw inrichten.

In dit artikel helpen we je hiermee op weg aan de hand van voorbeelden in screenshots.

Probleemtypes

We beginnen met het toevoegen van een probleemtype. Klik op '+ PROBLEEM' om een probleemtype toe te voegen. Voorbeelden hiervan zijn Klachten omwonenden, contacten, kwaliteit of weer.

Inspectiegroepen

De volgende stap is het toevoegen van inspectiegroepen. Ga hiervoor naar het tabblad 'Inspectiegroepen' en klik vervolgens op '+ INSPECTIEGROEP'. Door deze groepen aan te maken kun je de inspectieformulieren beter inrichten en categoriseren.

Inspectieformulieren

Op het derde tabblad heb je de mogelijkheid om inspectieformulieren toe te voegen. Ook dit doe je middels de groene button. Hierna kun je een inspectieformulier opstellen die de medewerkers in de app kunnen invullen. Dit formulier is uitgebreid met een veldtype waar je een keuze in kunt maken:

Veldtypen

Tekstveld (1 regel)
Tekstgebied (een groot veld voor beschrijvingen)
Checkbox ('een vinkje zetten')
Datum (een keuzebox voor een datum)
Datum tijd kalender (een keuzebox voor een datum met tijdsnotering)
Medewerker (een veld waar je een selectie kunt maken uit je medewerkers)
Contact (een veld waar je een selectie kunt maken uit je contacten)

Dropdown

Hiermee kun je een dropdown maken zodat men een keuze kan maken met verschillende opties.

Tip: Vul een item in en klik op Enter om het item in te sluiten.

Dagboeken

Bij het instellen van een Dagboek zijn de standaardvelden aanwezig en is het mogelijk om een custom attribuut aan te maken. Hiermee kun je gepersonaliseerde velden aanmaken die in het dagboek zichtbaar zijn. Wanneer je op + CUSTOM ATTRIBUUT klikt zie je een nieuw venster verschijnen. Ook hier kun je weer gebruik maken van de veldtypes.

Heb je hier nog meer vragen over?
Neem dan contact op met ons Customer Success Team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: KAM, inspecties, werkplek inspectie, werkplek, KVGM, Custom Attributen.