Het is nu mogelijk om een status per bewakingscode bij te houden. Hiermee heb je naast de bedragen ook inzicht in de status van een bewakingscode en kun je kwalitatieve projectbewaking uitvoeren. Daarnaast kun je met de statussen ook de budgettenstructuur hanteren en de mogelijkheid creƫren om budgetten dicht te zetten zodat je een resultaat kunt vastzetten.

Om een status te veranderen ga je in Control (beta) naar een bewakingscode. Daar klik je op een bewakingscode en status.

Zie onderstaand welke statussen er mogelijk zijn:

Nog te regelen: Deze moet nog worden opgepakt door een gebruiker.

Onderhanden: Gebruiker is bezig met het regelen van de werkzaamheden voor de bewakingscode.

Geregeld: Bewakingscode is volledig ingekocht/ geregeld. Kan daarmee ook worden dichtgezet. Hierna kan er niks meer op de bewakingscode worden geboekt.

Eigen beheer: Wordt vanuit voorraad opgepakt of middels eigen uren.

Jaarcontract: Budget waar gebruiker vrij uit kan putten voor kleine inkopen of materialen op basis van afspraken met leveranciers.

Vrij te behandelen: Zelfde als hierboven. Budget waar gebruiker vrij uit kan putten voor kleine inkopen of materialen.

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: Control, begroten, bewaking, bewaken, inlezen, stabu, codes, berekenen, objecten, hoofdstukken, regels, inkoop, contracten