Ook dagboeken is een onderdeel binnen de KAM module. Met dagboeken kis het mogelijk om per dag de bijzonderheden vast te leggen door middel van een foto en tekst. Ga naar instellingen > KAM > dagboek per dag om extra velden toe te voegen aan het dagboek.

Zodra de KAM module is aangezet voor je organisatie en de module is ingesteld kun je binnen elk project een dagboek invullen.

Mobiel

Ga naar project > dagboek en klik op aanmaken. Vervolgens verschijnt er een formulier met de velden die je kunt invullen. Zodra de velden zijn ingevoerd kun je een foto toevoegen.

Webversie

Ga in het project naar Dagboek en klik op +Dag.

Hierna verschijnt er een formulier met de in te vullen velden. Vul deze gegevens in en klik vervolgens op Opslaan.

Onwerkbare dagen

Naast het invullen van een dagboek per dag heb je de mogelijkheid om onwerkbare dagen te verwerken.

Werkend personeel onderaannemers

Onderaan de pagina is het mogelijk om het aantal werkend personeel per week in te geven.

Succes!

Trefwoorden: Dagboek, Kam, invullen, controle