Weet je wachtwoord!🚀

De inlogpagina voor de webomgeving is inmiddels vernieuwd. De inlog-sessie van een gebruiker verloopt vanwege veiligheidsredenen elke dag. Daarom dient de gebruiker elke dag opnieuw in te loggen. Sla daarom je Exact bouw7 wachtwoord op zodat je deze altijd paraat hebt. Het automatisch invullen van wachtwoorden en e mail adressen vanuit een browser wordt ondersteund.

Tip: Schrijf je gebruikersnaam en wachtwoord op een papier en bewaar dit op een veilige plek of sla het op in een beveiligd bestand op je computer.

Fase 1 (14 op 15 november)
In de eerste fase verandert er voor jou als gebruiker niets. Het enige wat we van je vragen is dat je opnieuw inlogt op het moment dat het live komt. Daarom is het belangrijk om nu alvast je inloggegevens te verzamelen, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Tip: Deel dit bericht binnen je organisatie. Sla je wachtwoord nu alvast op, indien je het wachtwoord niet meer weet kun je via wachtwoord vergeten een nieuw wachtwoord aanmaken. Mocht dit niet werken, vraag je nieuwe wachtwoord alvast op bij de applicatiebeheerder van je organisatie. Dit is voor nu alleen nodig voor de webomgeving!

Fase 2 (toekomst)
In de tweede fase gaan wij ook 2FA (twee-factor-authenticatie) inlog toevoegen voor de webapplicatie, zodat je één inlog hebt voor al je Exact producten en wij de veiligheid nóg beter kunnen waarborgen. Hierover krijgen jullie later meer informatie.

Stappen voor Inloggen

1. Mail adres

Vul het mail adres in en klik daarna op volgende. Het mailadres wordt gecontroleerd en daarna kun je verder met het wachtwoord invoeren.

2. Wachtwoord

Op deze pagina kun je het wachtwoord invoeren. Wanneer je dit hebt gedaan klik je op Enter of op de knop Inloggen.

Wachtwoord vergeten

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kun je via deze weg het wachtwoord Opnieuw instellen. Nadat je hier op klikt, wordt er een mail verstuurd om je wachtwoord opnieuw in te stellen, naar het mail adres wat jij hebt ingevuld.

Heb je hier vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Team Exact bouw7