Met de Exact Online Bouw app kun je gemakkelijk uren, materiaal en andere kosten boeken op projecten. Ook kun je de taken in de agenda inzien.

iOS

1. Ga naar de App store.

2. Klik vervolgens op Zoek rechts onderin.

3. Hierna krijg je een zoekveld boven in je scherm

4. Vul Exact Bouw in.

5. Klik op de button 'Download' naast de app om de app op je telefoon te downloaden en te installeren.

Android

1. Ga naar de Play store

2. Klik vervolgens in de zoekbalk bovenin

3. Vul Exact Online Bouw in en klik op het vergrootglaasje

4. Klik op de button 'Installeren' onder de app om de app op je telefoon te downloaden en te installeren.

Na het installeren van de app, kan je de Exact Online Bouw app openen. Klik op Openen. Je ziet een introductie in de app. Je kan de stappen doorlopen door op het Pijltje te drukken, of op Skip om de introductiestappen over te slaan.

Vervolgens kom je op het login scherm. Voer hier je e-mailadres en je wachtwoord in.

Als je mailadres en wachtwoord kloppen, zal de app gaan synchroniseren. Dit duurt even maar je hoeft verder niets te doen (links). Na het synchroniseren ben je ingelogd en kom je op de pagina met alle projecten waar jij toegang tot hebt (rechts).

Wachtwoord vergeten?

Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan op wachtwoord vergeten en voer je gebruikersnaam in. Klik vervolgens op verzenden. Dan wordt een mail verzonden naar het e-mailadres met een link om opnieuw je wachtwoord in te vullen. Let op: de mail kan in je ongewenste e-mail terechtkomen.

Een voorbeeld van de mail zie je hieronder. Klik op de knop Wachtwoord wijzigen.

Je komt op een pagina waar je een nieuw wachtwoord kan instellen. Let erop dat je wachtwoord minimaal moet bestaan uit 10 karakters, waarvan minstens een hoofdletter, cijfer en speciaal karakter.

Als je het wachtwoord hebt veranderd, klik dan op opslaan. Nu kan je in de app inloggen met je nieuwe wachtwoord.

Heb je hier vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Team Exact Online Bouw