In Exact Online Bouw kan je onder Planning de Medewerkerplanning vinden. In dit overzicht zie je de planitems waar de medewerkers ingepland staan in een bepaalde periode.

Door op het planitem te klikken kan je zien welke projecten komende tijd worden opgepakt, en wie welke werkzaamheden oppakt.

In de afbeelding hierboven zie je links van de planning de namen van de medewerker staan. Aan de rechterkant zie je de planitems staan waar de medewerkers in die periode aan gaan werken. Boven het overzicht is het filter ingesteld op twee weken, dus voor de weken 10 - 23 januari 2022.

Door op een planitem te klikken in de medewerker planning, komt er gedetailleerde informatie over het planitem tevoorschijn, net als het project waar het planitem bij hoort.

In dit gedetailleerde overzicht zie je meer informatie over het planitem, maar ook over het project waar het planitem bij hoort. Door op het icoontje rechts met twee pijltjes te klikken, kan je het planitem splitsen. Met de icoontjes daarnaast kan je het planitem kopiƫren, bewerken of verwijderen.

Met het bewerken van het planitem kan je bijvoorbeeld andere medewerkers erop zetten, of een opmerking toevoegen. Ben je klaar met bewerken, klik dan op Opslaan.

Vanuit de medewerker planning is het ook mogelijk om direct een nieuw planitem aan te maken voor de betreffende medewerker(s). Klik met je muis op een hokje en beweeg deze over de periode van het in te plannen item. Laat je muis daarna los. Dan krijg je het scherm in beeld waarin de medewerker en de begin- en eindtijd van het planitem alvast staan ingesteld.

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: planning, medewerkerplanning, medewerkersplanning, mdw planning, inplannen, planningstool, ingepland