Om te beginnen met een werkplek inspectie open je het project. Vervolgens ga je naar het tabje KVGM. Hier staan direct de verschillende formulieren die zijn aangemaakt.

Let op: Er dient eerst wel een inspectieformulier te worden aangemaakt in de webomgeving, dit kan de organisatie admin doen op deze pagina: https://login.bouw7.nl/my-account/kam.

Meer weten? Lees dan de handleiding over het instellen van KAM.

Toolbox

Een toolboxmeeting is een korte bespreking over een bepaald veiligheidsonderwerp. Het doel van een toolboxmeeting is om de veiligheid te bevorderen op de bouwplaats. Klik op + om de toolbox meeting in te vullen en klik vervolgens op opslaan.

Inspectieformulier

Zodra de inspectieformulieren zijn aangemaakt, zullen deze worden getoond onder inspectieformulieren. Klik op de pijl naast de titel om een formulier in te vullen.

Bij elk punt kun je door middel van het foto icoontje een afbeelding van het punt toevoegen en met het i icoontje een ondernomen actie toevoegen. Voor elke organisatie is een formulier anders. Hieronder staat een voorbeeld van de mogelijkheden.

Risico's

Soms zijn er risico's aanwezig op een bouwplaats waar rekening mee gehouden moet worden. Denk bijvoorbeeld aan loshangende elektriciteit kabels of brandgevaarlijke stoffen. Met dit onderdeel kun je deze risico's vastleggen en opvolgen door middel van een maatregel.

Problemen

Op de bouwplaats zijn er naast risico's ook problemen waar men tegenaan loopt. Denk hierbij aan mensen die klagen over geluidsoverlast of een lekkage. Ook hierbij kun je deze problemen rapporteren en categoriseren door een probleemtype er aan mee te geven.

PDF aanmaken

Zijn alle punten ingevuld? Dan is het nu tijd om de werkplek inspectie mét ondertekening te versturen. Druk rechtsboven in de hoek op 'PDF' en selecteer de onderdelen die je op de PDF wil genereren. Geef hierna de naam op van de verantwoordelijke. Tot slot kun je een handtekening zetten en de inspectie verzenden.


Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!


Trefwoorden: KAM, kvgm, formulieren, invullen, controle, vca, probleem, ongeluk, werkplaats, bouwplaats, bedrijf, iOS, inspectie, werkplekincpectie, verplicht

Heb je het antwoord gevonden?