Om een medewerker taken mee te geven in de planning moet je een planitem aanmaken. Nu is het mogelijk om je eigen planitem kleuren aan te maken, met eigen label.

Eigen kleur kiezen
Met de kleur heb je de mogelijkheid om het planitem blok een eigen kleur mee te geven. Ook kun je zelf de naam instellen voor je planitem kleuren

Je maakt een nieuwe kleur aan door op de knop Beheer te klikken en dan naar het kopje 'Planitem kleur' te gaan. Vervolgens kun je op de groene knop '+ Planitem kleur' klikken.

Je komt dan op het onderstaande scherm. Geef als eerste een eigen Label op, de naam van je planitem kleur. Bij Kleur kies je de juiste kleur voor het planitem. Als je daarna op Aanmaken klikt, komt de zelf aangemaakte kleur tussen de rest van de planitem kleuren te staan.

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: planitem, nieuwe, eigen kleur, kleuren, planitemkleur, plan item.