Wil je een de naam van de bewakingscode aanpassen dan kun je dat per project instellen. Om hier gebruik van te maken ga je naar Instellingen > Project.

Hierna zet je de optie 'Alternatieve project bewakingscode naam' aan. Dit zorgt ervoor dat je in het project de naam van de bewakingscode kunt bewerken.

In het project. Project > Bewerken > bewakingscodes kun je door middel van het pennetje de naam van de bewakingscode aanpassen.

Nadat je een naam hebt meegegeven klik je op opslaan. De rode indicator geeft aan dat de naam van de bewakingscode is aangepast.

Onder bewaking blijft de originele naam van de bewakingscode staan, echter in het project onder control is de nieuwe naam voor deze bewakingscode toegevoegd.