Je kunt bij het boeken van uren op een project nu ook een start- en eindtijd invullen.

Medewerkers krijgen dan de mogelijkheid om een start en eind tijd mee te geven bij het uren boeken. Zowel in de webomgeving als de app.

Activeren

Om hier gebruik van te maken dien je eerst de optie te activeren in de instellingen.

Ga naar Instellingen > Project > vink Start- en eindtijd bij uren boeken aan > Klik op Bewerken om de gegevens op te slaan.

Uren boeken

Je gaat bovenin de balk naar projecten en kiest vervolgens het project waarop je uren wilt boeken.

Je gaat dan in het project naar het kopje 'uren' en klikt dan op de groene knop

'+ Uren boeken'.

Nadat je op de groene knop hebt geklikt kom je in het volgende scherm: Hier kun je de uren in boeken van de medewerker en nu ook een start- en eindtijd invullen.

App

In de app klik je op een projecttegel en ga je naar uren. Vervolgens kan men bij het uren boeken een start en eindtijd meegeven.

Urenoverzicht

Nadat de uren met een start en eindtijd zijn geboekt, wordt dit weergeven in het urenoverzicht per project en het urenoverzicht projectoverstijgend.

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer Success Team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: starttijd, eindtijd, uren, boeken, project, medewerker