In Exact Online Bouw kan je nu makkelijk het urenoverzicht van alle medewerkers inzien. Bovenin de balk ga je naar het kopje medewerkers en vervolgens naar uren.

Vervolgens krijg je een overzicht van: Urenlogs medewerkers, urenlogs contacten, uren per week, uren accorderen en uren verlonen.

Urenlogs medewerkers

Op deze pagina zijn alle geboekte urenlogs van de medewerkers zichtbaar. Aan de hand van de beschikbare kolommen heb je de mogelijkheid te filteren op de gegevens die van toepassing zijn. Deze filters worden opgeslagen.

Bewerken

Indien er wijzigingen gedaan moeten worden, klik je rechts van de urenlog op het pennetje.

Ook heb je de mogelijkheid direct een urenlog te accorderen. Klik op het urenlog en hierna zal er een detailscherm verschijnen met een Accorderen knop.

Urenlogs contacten

Op dit tabblad kun je alle uren van contacten raadplegen. Wat betreft de functies zijn deze hetzelfde als de medewerker uren.

Uren per week
Onder Uren per week krijg je de mogelijkheid de uren per week in te stellen. Gebruik het datumbereik rechts in het scherm om het jaar en de week in te stellen.

Indien je op de medewerker klik krijg je de uren per week inzichtelijk.

Uren accorderen

Door uren te accorderen worden deze als het ware bevroren en zijn ze niet meer te bewerken door medewerkers. Om in de webomgeving van Exact Online Bouw uren te accorderen ga je naar het tabblad Uren accorderen. Onder dit tabblad staan alle uren die geaccordeerd moeten worden of geaccordeerd zijn. Om uren te accorderen vink je de checkbox aan links van de uren log en klik je op Uren accorderen rechts onderin de pagina.

Uren verlonen

Maak je nog geen gebruik van het verlonen van uren? Lees dan verder door op onderstaande knop te klikken.