Via de nieuwe medewerkerpagina in Exact Online Bouw kan je nu nog gemakkelijker navigeren en registreren.

Let op! Het is vanaf nu niet meer mogelijk om fictieve e-mail adressen te gebruiken. Als je een nieuwe gebruiker aanmaakt moet deze een geldig e-mailadres hebben.

Om naar de medewerkerpagina te gaan, ga je in de balk bovenaan naar medewerkers --> medewerkers. Je krijgt hierna het medewerkeroverzicht. Hier kun je nieuwe medewerkers aanmaken door op de groene '+ Medewerker' knop te klikken.

Medewerker aanmaken

Bij log-in gegevens geef je het type gebruiker op en vul je een geldig e-mailadres in. Onder de medewerkergegevens voeg je de overige gegevens toe. Nadat je alle nodige gegevens hebt ingevuld, klik je op Opslaan.

Nadat je de medewerker hebt aangemaakt zal er een e-mail met een link worden verstuurd naar het e-mailadres van de medewerker.

De medewerker kan daarna het wachtwoord invoeren en bevestigen.

Na het invoeren van het wachtwoord is het mogelijk als gebruiker te kiezen voor welke organisatie je wil inloggen. In het voorbeeld hieronder kun je zien dat de gebruiker is geregistreerd bij twee verschillende organisaties.

Dit is alleen mogelijk voor Platformgebruikers.

Basisgebruikers dienen altijd via de app op de telefoon of tablet in te loggen.

Medewerker detailpagina

Als je de medewerker hebt aangemaakt, kun je in het overzicht op een medewerker klikken. Je kunt dan bij de medewerker drie verschillende tabs bekijken:

Algemeen, planning en bestanden. Je vindt hier de gegevens die bij de desbetreffende medewerker horen.

Algemeen

Dit is de algemene pagina van de medewerker. Rechts van log-in gegevens kun je opnieuw de uitnodiging versturen naar het e-mailadres van de medewerker.

Wanneer je op Bewerken klikt, kun je de verdere gegevens aanpassen.

Planning

Op deze pagina kun je vrije dagen voor de medewerker aanmaken en krijg je inzicht in de duur werkweek van de medewerker.

Bestanden

Hier kun je bestanden uploaden die van toepassing zijn voor de medewerker. Denk bijvoorbeeld aan certificaten of persoonlijke documenten.

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer Success Team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: medewerker, pagina, overzicht, navigeren, registreren, algemeen, planning, bestanden