Het doorboeken van facturen uit Exact Online is nu nog gemakkelijker!

In Exact Online Bouw is de functionaliteit beschikbaar om inkoopfacturen automatisch door te zetten naar Exact Online Boekhouden. Daarmee is het handmatig doorboeken verleden tijd.

Je stelt dit in door de functionaliteit 'inkoopfacturen automatisch doorboeken' aan te zetten. Het doorboeken gebeurt dan automatisch op het moment dat je een inkoopfactuur opslaat of bewerkt en een wijziging hebt gedaan.

Ga je een wijziging doen in een inkoopfactuur die al eerder is aangemaakt, en dus ook al doorgeboekt? Die wijziging wordt dan automatisch gesynchroniseerd naar Exact Online. Je hoeft de wijziging dus maar in 1 keer uit te voeren.

Aanzetten module

Ga in Exact Online Bouw naar het poppetje > Exact Instellingen. Klik daar op Modules. Hier zie je onderaan de module: Inkoopfacturen automatisch doorboeken

Schakel deze module in door op de toggle te klikken.

Het synchroniseren van de inkoopfacturen begint pas vanaf het aanzetten van je module, eerdere doorgeboekte facturen worden niet met terugwerkende kracht gesynchroniseerd.

Zodra er vervolgens een inkoopfactuur is aangemaakt en opgeslagen wordt deze automatisch doorgeboekt naar Exact Online.

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer Success Team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: inkoop, inkoopfacturen, boekstuk, no hands, invoice, doorzetten, bulk