Maak je gebruik van de functionaliteit No Hands Accounting in Exact Online Boekhouden? Goed nieuws, wat hiermee kan je de inkoopfacturen uit Exact Online nu automatisch doorzetten naar Exact Online Bouw.

Aanzetten module

De module kan je aanzetten via poppetje > Exact instellingen. Klik dan op Modules

Zet daar het vinkje aan bij Inkoopfacturen ophalen

Nadat je dit aan hebt gezet worden de aangemaakt facturen in Exact Online ook automatisch doorgezet naar Exact Online Bouw. We raden je aan om ook het vinkje bij de module Inkoopfacturen automatisch doorboeken aan te zetten. Als je namelijk een wijziging doet in Exact Online Bouw, wordt die wijziging daarna automatisch gewijzigd.

Maken jullie gebruik van Filialen binnen Exact Online Bouw? Zorg dan dat je bestaande filialen hebt die ook ook gekoppeld zijn met een administratie.

Heb je maar 1 administratie in gebruik, dan hoeft de module Filialen niet aan te staan.

Let op: Indien de facturen niet worden opgehaald uit Exact Online via deze pagina https://start.bouw7.nl/exact op de knop Webhooks registreren klikken. Hiermee wordt de verbinding opnieuw gemaakt en zouden de facturen opgehaald moeten worden.

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer Success Team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: inkoop, inkoopfacturen, boekstuk, no hands, invoice, doorzetten, bulk