Maak je gebruik van de functionaliteit No Hands Accounting in Exact Online Boekhouden? Goed nieuws, wat hiermee kan je de inkoopfacturen uit Exact Online nu automatisch doorzetten naar Exact Online Bouw.

Aanzetten module

De module kan je aanzetten via poppetje > Exact instellingen. Klik dan op Modules

Zet daar het vinkje aan bij Inkoopfacturen ophalen

Nadat je dit aan hebt gezet worden de aangemaakt facturen in Exact Online ook automatisch doorgezet naar Exact Online Bouw. We raden je aan om ook het vinkje bij de module Inkoopfacturen automatisch doorboeken aan te zetten. Als je namelijk een wijziging doet in Exact Online Bouw, wordt die wijziging daarna automatisch gewijzigd.

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer Success Team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: inkoop, inkoopfacturen, boekstuk, no hands, invoice, doorzetten, bulk