Het facturen overzicht van Exact Online Bouw is voorzien van verschillende tabbladen zodat je meer overzicht krijgt in de facturen, vervallen facturen, te factureren projecten en openstaande termijnen. Voor een overzicht van alle verkoopfacturen ga je naar Facturen.

Alle facturen

Hier zie je een overzicht van alle verkoopfacturen die zijn aangemaakt in je Exact Online Bouw omgeving. Rechts van de regel krijg je de mogelijkheid direct een mail te versturen of de factuur te verwijderen. Om een factuur te openen klik je op de regel.

Rechts van de pagina heb je de mogelijkheid direct een factuur of verzamelfactuur aan te maken.

Filters en kolommen

Wil je deze pagina naar wens instellen? Dan kun je gebruik maken van de in te stellen kolommmen. Zo kun je filteren op bijvoorbeeld status, contact of gekoppeld project.

Daarnaast heb je de mogelijkheid hier een bladwijzer voor in te stellen.


Vervallen

Onder deze pagina worden de vervallen facturen getoond


Te factureren projecten

Onder deze pagina komen de projecten zijn opgeleverd en die gefactureerd kunnen worden.

Wanneer je op het facturatie icoontje klikt, wordt je direct naar het project gestuurd zodat je de openstaande posten kunt factureren. Door middel van het pennetje kun je direct het project bewerken.


Openstaande termijnen

Deze pagina bevat alle openstaande termijnen die je nog dient te factureren. Deze projecttermijnen kun je direct benaderen via de knop aan de rechterkant.Heb je hier meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!Heb je het antwoord gevonden?