De contacten pagina in Exact Online Bouw is vernieuwd. Om naar de nieuwe contacten pagina te gaan klik je in de navigatiebalk op 'Contacten'.

Hieronder zie je het overzicht van de contacten in Exact Online Bouw. Hier heb je de mogelijkheid om verschillende filters in te stellen door op het icoontje bij de pijl te klikken. Verder kun je via dit overzicht contacten exporteren, ontdubbelen en aanmaken.

Als je op een contact uit het overzicht klikt, landt je op de detailpagina van het contact. Je kan hier kiezen uit de tabs Algemeen, Financieel, Verkoop, Bestanden en Prijzen. Binnen het contact is het nu mogelijk om makkelijker te zoeken naar specifieke gegevens door middel van deze tabs.

Algemeen: Hier vindt je de algemene gegevens van het contact. Klik op bewerken om deze gegeven aan te passen. Naast deze gegevens heb je de mogelijkheid een contactpersoon aan te maken.

Financieel: Hier kan je alle financiƫle gegevens van het contact vinden, zoals G-rekening en verkoopprijs van het contact, facturatie gegevens, betalingstermijnen, toeslagen, uurtarieven en de administratie waar het contact aan gekoppeld is.

Verkoop: Offertes en facturen van het contact kan je hier overzichtelijk bekijken per contact.

Bestanden: Contactbestanden en projectbestanden. Hier staan alle bestanden die gekoppeld zijn aan het contact.

Prijzen: De prijzen van het materiaal, materieel en afval die gekoppeld zijn aan het contact zijn te vinden onder het tabje 'Prijzen'. Prijs per contact instellen: hoe doe je dat?

Met deze vernieuwde pagina is het gemakkelijk om gegevens per contact te vinden. Je hoeft niet naar verschillende pagina's om de gegevens te vinden, alles staat bij het contact.

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: Contacten, pagina, overzicht, exporteren, financieel, verkoop, bestanden, prijzen, contactgegevens, nieuw