Door middel van debiteurenbeheer zorg je ervoor dat jouw klanten (je debiteuren) hun facturen zo snel mogelijk betalen. Als je debiteurenbeheer op orde is, kun je je kasstroom aanzienlijk verbeteren. We hebben een gloednieuwe module voor Debiteurenbeheer ontwikkeld met een heleboel gave functies die je nu aan je abonnement kun toevoegen. Als je deze module gebruikt, kun je je klanten automatische herinneringen sturen die je kunt instellen in hun herinneringsprofiel. Dit bespaart je veel tijd, want je hoeft geen handmatige herinneringen meer te sturen. Bovendien zijn de timing en de taal van de herinneringen afgestemd op elke klant, zodat de relatie met je klant goed blijft. Ook kun je de herinneringsprofielen volledig aanpassen aan jouw behoeften. Dit geeft meer flexibiliteit zodat je op de juiste manier met je klanten kunt communiceren.

Exact Online Bouw

In samenwerking met Exact Online Bouw zijn er een aantal punten die moeten worden ingesteld.

1. Automatische herrineringen uitschakelen

Schakel de automatische herrineringen uit in Exact Online Bouw via Instellingen > Factuur > Factuur instellingen

2. Mailtemplate

Selecteer de Bouwtemplate voor de uitgaande mails in de module debiteurenbeheer

3. Contactpersonen

Contactpersonen worden vanuit Exact Online Bouw niet gesynchroniseerd naar Exact Online. Wanneer er een factuur bestaat voor een contactpersoon, dan wordt de herrinering naar het contact verstuurd. Om toch gebruik te kunnen maken van contactpersonen dien je deze aan te maken in Exact Online.

Wil je weten hoe je deze module kunt activeren? Klik dan op deze link

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: KAM, rapportage, formulieren, vca, invoeren, medewerker, platform, grafieken