Het is goed om te weten hoe het verloop van je inkoopfacturen gaat.

Status “Nieuw”

Wanneer een inkoopfactuur wordt aangemaakt of binnenkomt vanuit Basecone in bouw7 krijgt deze de status “nieuw”.

Vervolgens ga je de inkoopfactuur koppelen aan een leverbon/verplichting. Daarbij kies je ook welke fiatteurs de inkoopfactuur moeten beoordelen. Dit doe je in het bewerken scherm. Wanneer jij de inkoopfactuur bewerkt en vervolgens opslaat krijg je de status “Accorderen”.

Klik op volgende voor status "Accorderen"

Volgende >>>